Në shtatë shkolla në Shkup sot është ngritur alarmi për bombë.

Siç njofton ministria e Punëve të Brendshme maqedonase, menjëherë pas marrjes se denoncimeve, punonjësit e policisë po marrin masa për evakuim të sigurt dhe po vijojnë kontrollet antiterroriste.

Kujtojmë se alarme për bombë ka pasur edhe në Kosovë gjatë muajve të kaluar, ku cak kanë qenë disa objekte shkollore.

SHPËRNDAJE