Presheve, 1 Qershor

1  Me rastin e 1 qershorit, ditës ndërkombëtare të femijëve, ordinanca stomatologjike AL DENT ka mundësuar vizitën e fëmijëve parashkollorë te fshatit Corroticë.

Ky aktivitet është bërë me qëllim të ngritjes së vetëdijes për shëndetin oral të fëmijëve ku është bërë demonstrimi i higjienës së gojës në mënyrë të detajuar.

Si dhe në fund fëmijëve u janë dhënë brusha dhe pasta për dhëmbë.
Urojmë që të gjithë fëmijët të rriten dhe të jetojnë të shëndetshëm.al-dent-presheve-corrotice-1al-dent-presheve-corrotice-3

SHPËRNDAJE