Preshevë, 2 mars  -Slavica Gjukic-Dejanovic, kryetarja e paralemtit te Serbisë dhe nekyrtera e PS ka përjetuar sot nje aksident me makinë ne magjistralen Vranje-Preshevë  duke u kthyer nga një miting të fushatës në Vranjë, Aleksandar Vucic, njfotn agejncia  elajemeve “Presheva Jonë”

Mësohet se  aksidenti ka ndodhur në Grdelica Gorge afërt Predejane në 19.45 të mëngjesit, në momentin kur makina “Audi 6”, në të cilën ministrja eshet deshur balleperballe me një kamion që vinte nga drejtimi i kunder nga Presheva

Një zëdhënës i Departamentit të Policisë në Vranjë, Dragan Stamenkoviq, tha se një makinë zyrtare me pasagjerë u përplas me një kamion.
Ajo me aps eshte derguarurgjentisht ne spitaline Nishit. Dr. Zoran Radovanoviç tha se Slavica Gjukiq Dejanoviq ka pësuar “dëmtime ortopedike të rrip sup” dhe se nuk ka të rrezikshme për jetën, dhe shoferi i makinës së saj zyrtare. Mjekë specialistë kanë arritur në përfundimin se Slavica Gjukiq Dejanoviq ka një frakturë të krye të një kockë në shpatull.

SHPËRNDAJE