Preshevë, 23 janar  -Djaloshi (16) nga fshati Strezovcë i komunës së Preshevës ka lënduar kyçin e këmbës së tij kur me  sajë i cli u ndesh  me  një makinë në një rrugë fshati, njofton agjencia e lajmeve “Presheva jonë”

Aksidenti ndodhi  rreth orës 12 orë në fshatin Asanaj Deri aksidenti ka ndodhur kur djali, i cili ishte në një saj goditi pjesën e prapme të makinës në një rrugë fshati. I riu nga Strtezovca thyen kyçin e këmbës dhe për fat ai nuk eshte ne rrezike për jetën.

SHPËRNDAJE