Dhe për keto mbishkrime, me urdhërin e pushtetarëve lokal  policia e Preshevës ka arrestuar të riun Abdullah Ahmetin i cili për tri orë rresht është mbajtur në stacionin policor në bisede informative, të cilët ju janë konfiskuar ngjyra, brusha dhe mjetet që kishte ndërmaur aksionin për të shkruar afishet në muret  e komunës së Preshevës. Deri në keto orë, kur po raportojmë ende askush nga liderët nuk është prnoncuar rreth rastit në fjalë.

 Preshevë, 26 nëntor/ AIK-Presheva Jonë

Aktivstët e Shoqërisë Civile në Luginën e  Preshevës sot (e shtunë)  në orët e para të mëngjesit kanë shkruar parrullat e para me mbishkrime me ngjyrë të kuq mbi muret e ndërtesës së Komunës së Preshevës, njofton agjencia informative “Presheva Jonë”. Mbi keto mure, në balë të godinës  lexohet në shqip me mbishkrimet si: “PATRIOTIZMI & INTERESI” apo edhe ajo “E TEPËRT..” dhe të tjera…Dhe për keto mbishkrime, me urdhërin e pushtetarëve lokal  policia e Preshevës ka arrestuar të riun Abdullah Ahmetin i cili për tri orë rresht është mbajtur në stacionin policor në bisede informative, të cilët ju janë konfiskuar ngjyra, brusha dhe mjetet që kishte ndërmaur aksionin për të shkruar afishet në muret  e komunës së Preshevës. Deri në keto orë, kur po raportojmë ende askush nga liderët nuk është prnoncuar rreth rastit në fjalë.

SHPËRNDAJE