Résultat de recherche d'images pour "tortu genev Janus,"Gjenevë, 22 prill  -Janus, breshka e dyfishtë greke në Muzeun e Historisë Natyrore të Gjenevës, u fotografua më 3 shtator në Gjenevë me rastin e 20 vjetorit të saj, njofton agjencia e lajmeve “Presheva Jonë” nga Zvicra e cila sjell ca foto dhe VIDEO drejpersedrejti nga ky muzeu nderkombetar.

Janus eshte, breshka me dy koka ne Gjenevë eshte unike ne bote, sot kremton njëzet vjet

Janus eshte, breshka me dy koka ne Gjenevë eshte unike ne bote, sot kremton njëzet vjet. Janusi, i quajtur sipas perëndisë romake me dy drejtime, lindi nga një vezë që u vendos në një inkubator. Me dy koka, kafsha nuk do të kishte mbijetuar në të egra, por falë kujdesit të vëmendshëm të muzeut, Janusi thyen rekordin e jetëgjatësisë së një breshkë robër në robëri.

SHPËRNDAJE