Preshevë, 22 prill  -Rrëmbyesit serbe e ftuan atë të takohen në Rashkë, ku zakonisht ka një vendbanim, për të rregulluar një marrëveshje. Agjencia e lajmeve “Presheva Jonë” ka mesuar se i kindnapuari eshte kosovari P.Sh (50)

Rrembyesit jane dy serbe mesoburra  Z.J. (48) dhe I.S (43 nga Kurshumlija. Ngjarja ka ndodhur para 5-6 ditesh, me 17 prill. Ata nga familja e shgiptarit ne Kosovë kanë  kërkuar 100 euro. Per rastin eshte njoftuar edhe policia e cila eshte ne aksion per te kapur rrembyesit e kosovarit i cili kishte shkruar ne zemer te Serbise per biznes.

 

SHPËRNDAJE