Në mbrëmjen e 20 prillit një festë e jashtëzakonshme ndodhi në Bernabeu kur klubi mbretëror tek tifozët e shumtë në numër (150 mijë) i pritnin në sheshin Cybele,duket se portiere i Real Madrid duket se e ka tradhëtuar të dashurën e tij,gazetaren Sara!

 Iker shkoi dhe e puthi mbretëreshën Cybele dhe të gjitha mediat botërore këtë gjestë e përdorën si shaka të rastit nëse,Casillas e ka tradhëtuar Saran e tij,të cilës i dhuroi një puthje para syve të gjithë botës,pas finales së madhe të Afrikës së Jugut.

SHPËRNDAJE