Turqi: Pas atentati, këngëtari Ibrahim Tatlises mes vdekjes dhe jetës

Raportet nga Turqia thonë se sulmues të panjohur e kanë qëlluar në kokë këngëtarin e popullarizuar, Ibrahim Tatlises. Ai tash është në gjendje kritike., megjithse disa media kane njoftuar se ka vdekur.

Para sulmit kundër tij dhe një ndihmësi tëtij, gjatë natës në Stamboll, këngëtari kurd Tatlises, e kishte mbajtur shoun e tij muzikor në televizion.

Motivi i sulmit nuk është i qartë.

Tatlises ka pasur edhe role në filma dhe merret edhe me biznes.


Nuk ka komente

Bëhu komentuesi i parë!

Komentoni