Kosovari me allti n’kuk, arrestohet ne kufi

Armë u fshehur në F.A. e automjeteve nga Shqipëria u përpoq për të hyrë në Malin e Zi, raprotjne mediat malaizase, njofton agjencia informastive “Presheva Jonë”

 

Potgoricë, 27 gusht

Policia malazeze arrestoi në një kalim kufitar në Sukobinë, pranë Ulqin F. A. (26) nga Kosova, në të cilën armë është gjetur, ajo është shpallet në Podgoricë. Policia kufitareka pohuar se  arma ishte e  F.A i cili udhtonte nga Shqipëria për  në Malin e Zi. Sipa splicise malaizase, ajo është  M57 një pistoletë 7.62 mm, e cila përmbante pesë plumba. Gjetjka e revoles tek   F. A. është zbatimi i veprës penale, për psoedim të  paligjshëm të armëve dhe eksplozivëve. Hetimet vazhdojnë


1 Komente

  1. ArbenPrizreni, August 27, 2012:

    Me cka po i perktheni lajmet me google translate, po mezi e kuptova ja pshurrsha anglishten juve. Mos se na bonet hor luginen e dashur.

Komentoni