Martohen në moshën 94 vjeçare!!

Historia e tyre e dashurisë ka filluar tridhjetë vjet më parë, por vetëm tani çifti britanik ka vendosur të martohet. Vera Lawrence, 93 vjeçe, dhe Bob Whittle, 84 vjeç, kanë planifikuar të martohen ditën e parë të vitit 2012.

Të dy kanë një total prej 177 vitesh.

 


Nuk ka komente

Bëhu komentuesi i parë!

Komentoni