I dashuri i Rita Oras, vagabond, arrestohet (Video te TV Presheva Jonë, lartë)

25-vjeçari po xhirohej nga Freddy Hernandez ndërkohë që kishte një zënkë verbale me të dashurën e tij, shqiptaren Rita Ora, ndërsa pasi e ka vërejtur paparacin ka vrapuar pas tij dhe më pas është arrestuar nga policia.

Hernandez u ka thënë policëve që Rob kishte dashur ta vriste, ndërsa në një raport policie thuhet se ylli televiziv ka pranuar se e kishte ndjekur paparacin 43-vjeçar, por se nuk e ka kërcënuar atë.

 


Nuk ka komente

Bëhu komentuesi i parë!

Komentoni