Daffy në Australi

Dafina Zeqiri duket se është duke shijuar maksimalisht pushimet verore në Australi.

Duffy’e kishte shkuar kohë më parë në Australi për të ndërruar ambient, një hap ky shumë i përfolur në mediat kosovare, disa prej të cilave e shihnin këtë si strategji për të filluar në qetësi punët për albumin e ri “Just Me”, ‘coverin’ e të cilit tashmë e ka zbuluar Dafina. Por, kënaqësia e të qenurit larg syrit mediatik shqiptar mund të vërehet në një prej ‘tweet’-ave të Dafinës, kur duke iu drejtuar me anën Twitterit shoqeve të saja, Adriana Dacit dhe Meliza Haradinajt, u shpreh: “Oo hajdeni kneej, ana tjetër e botës ku askush nuk interesohet për ju! Kënaqesh, vetëm ne dhe kangurët”. Dafina pos që shpreh kënaqësinë e pushimeve në Australi, po ashtu edhe aranzhon punët, që janë duke e pritur pasi ajo të kthehet në Kosovë.


Nuk ka komente

Bëhu komentuesi i parë!

Komentoni