BUJANOC: Arrestohen dy persona me 15 500 paketa cigare nga Kosova

Policia Leskocit ka arrestuar dhe dorëzuar para gjykatësit të  hetuesisë  L. . F. (44) dhe S.S nga Konçuli (28) i Bujanoc me dyshimin se ata kanë bërë kontrabandë të cigareve nga Kosova me  15 500 paketat, njofton agjencia informative “Presheva Jonë”
Burimet e ngjajshme njoftojnë se ato ishin  cigare të markës “Eva Slims” me pullë akcize të Kosovës dhe kanë hyrë në Serbi ilegalisht me qëllim të shmangjes së  kontrollit dhe taksave doganorr. Cigarte nga kontabandistët kiashin për destinacion   Nishin. Cigaret u gjetën dhe u konfiskuan nga policia lokale në një  automjet  ku  L.F.  u gjet me dokumentacion të falisifikuara.


Nuk ka komente

Bëhu komentuesi i parë!

Komentoni