FIFA ka vendosur që Kampionatet Botërore të përbëhen nga 48 ekipe

 

Nga 32 ekipe sa ishin, Kampionatet Botëror do të përbëhen nga 48 skuadra.  Ky vendim do të hyjë në fuqi nga Botërori 2026

 

Ky është një lajm i mirë për Kosovën dhe Shqipërinë, të cilat do të kenë më shumë mundësi të sigurojnë pjesëmarrjen në Botëror

SHPËRNDAJE