Ashtu siq kishte paralajmëruar agjencia e lajmeve “Presheva jonë” para nje jave,  ne seancne e sotme te kuvendit komunal të komunës së Bujanocit, dr. Adnan Salihu eshte zgjedhir, kryetari i këtij institucioni, duke zëvendësuar pozitën e te ndjerit Jonuz Musliut.

Anëtarët e Asamblesë Komunale të Bujanocit sot zgjodhën dr. Adnan Salihun, një anëtar i Lëvizjes për Progresin Demokratik (PDP), si kryetar i ri i kuvendit vendor. Salihu u zgjodh në atë pozitë në vend të liderit të PDP Jonuz Muslia, i cili vdiq më 18 janar, i cili ka qenë në detyrë që nga zgjedhjet e fundit lokale.

“Votat brenda partisë sime te cile si takoj LPD-së ne mbledhjen e fundit  kanë rezoltuar që kryetar i ardhshëm i kuvendit të jem unë, per cka me kohe jane njoftuar edhe partneret tane te koalicionit si dhe shërbimve të kuvendit komunal”, ka deklaruar Adnan Salihu gjatë një bisedë për agjencine  lajemve “Presheva Jonë”

Salihu tha gjithashtu se Lëvizja e Progresit Demokratik pas humbjes së kryetarit të saj po qëndron shumë satbil brenda saj dhe se bashkëpunimi e mbështetja brenda partiake vetëm sa është rritur.

L’image contient peut-être : 8 personnes, personnes assises et intérieur

SHPËRNDAJE