policeBernë, 3 dhjetor -Një serb 22 vjecer u dënua për përdhunim në Chur te Zvicres nga gjykata e qarkut. Ai u dënua me pesë vjet e tre muaj burg, njofton agjencia e lajmeve “Presheva Jonë” nga Zvicra duke u referuar burmeve te ministrise publike.

I akuzuari është gjetur gjithashtu fajtor për akte seksuale me një person i paaftë, të akteve seksuale me fëmijë, përpjkeje për dhunë kundër autoriteteve dhe zyrtarëve, tentativë vjedhje dhe shkelje të ligjit narkotikëve etj..

Gjykata ndjekur raportet mjekësore dhe deklaratat e viktimës ri. Gjyqi u mbajt me dyer të mbyllura.

SHPËRNDAJE