Me 15 korrik 2015 kryeministri i Serbisë Aleksandër Vuciq kishte qëndruat në Luginën e Preshevës, mqë  rast kryetari i Komunes se Preshvës atbotë Ragmi Mustafa i kishte dhënë Vuçiqit mirënjohje për “rolin e tij si kryeministër..” ?!, pas se ciles mirnhoje pasuar rteagime te qyterav e dhe liderve te partive poltika nga Presheva, Prishtina e Tiarana.

 

Kërkohet nga Presheva shfuqizimi i mirënjohjes që i dha Vuçiqit komuna 

Dhe pas dy vitesh Xhelal Memeti “zviceran” krtera i njje fonadaconi ne Zvce rpër Luginene Preshvës, aktulsiht nenkyretra i komuines,  kërkon nga Presheva t ja tërheq mirënjohjen presidentit serb Vucic te dhene ne vitin 2015, njofton agjencia e lajemeve “Presheva jonë”

Lidhjur me kete z.Mehmeit ka nisur një iniciativë për Kryeministrit dhe Presidenti i zgjedhur i Serbisë, Aleksandar Vucic t’i terhieqt pa diksutim kjo mirënjojhje.

Sipas agjencise s elajmeve “Presheva Jonë” Memeti la kërkua sot nga kuvendi komunal dhe kryetarin aktual të komunës së Preshevës Ardito Sinani për të anulluar falënderim që Vucic dorëzuar më 15 korrik 2015.

N dryshe Ragmi Mustafa është 15 korrik 2015 Çertifikatë Mirënjohjeje komunës Vuçiç, i cili është hera e parë që një vizitë zyrtare në Preshevë hapja e repartit ambulatore lindjes.

SHPËRNDAJE