prosttCyrih,11 maj  -Një prostitutë luksoze është dënuar për mashtrimin të një klienti, të moshës 81, duke tërhequr atij mbi 50’000 franga, shkruajnë mediat zvicerane, transmeton agjencia e lajmeve “Presheva jonë”.

Sipas burimeve të njëjta plaku në mungesë te dashurisë ka paguar çmimin për naivitetin e tij. Për çdo vizite, tetëdhjetëvjeçari ka shpenzuar 450 franga. Me kalimin e kohës, serbja 26 vjeçare ka arritur të fitojë besimin e klientit të tij. Pra, shumë në mënyrë që ajo ishte në gjendje për të hyrë në llogarinë e tij bankare.

Sipas aktakuzës, prostituta serbe ka paguar me 40.000 franga duke e përdor kartën e pensionistit. Ajo pastaj u kujdes për të ndryshuar modelin e pagesës, në mënyrë për të fshehur e transaksionit të paligjshme. Por kjo prostitute nuk u ndal aty. Ajo gjithashtu bindi tetëdhjetëvjeçar duke ja marr “hua” 14.000 franga për të financuar “studimet e saj”. Kur vajza serbe ka realizuar mashtrimin, plakushi menjëherë e paraqiti një ankesë kundër saj.

Ajo dy herë radhazi ka abstenuar në gjykate. Por te martën e fundit ne mungese te saj, ajo u dënua nga një gjykatë e Cyrihut me gjobë dhe burg. Prostituta serbe duhet të paguajë më shumë se 65.000 franga për viktimën për dëmet dhe shpenzimet e procedurës gjyqësore.

SHPËRNDAJE