largea_zori-jpg1406449894Është publikuar traileri zyrtar i filmit më të ri shqiptar “Zori 2014”.
Në këtë film aksion që është realizuar me regji të Esat Fejzës, luajnë aktorët Çun Lajçi, Sunaj Raça, pastaj këngëtarët Noizy, Meda, Gold Ag, etj.
Po ashtu pjesë e këtij filmi janë edhe Samir Gërvalla, pronar i diskotekës “Enjoy” në Shtutgart.
Producent të filmit janë Naser Qeli dhe Ilir Balija, derisa monatazha është bërë nga Imagines Films.

 

SHPËRNDAJE