Presidenti i Ukrainës, Volodymyr Zelenskiy, tha para deputetëve të vendit të tij të martën se forcat e armatosura do të rriten për 100.000 ushtarë gjatë tri viteve të ardhshme.

Ai gjithashtu tha se ekonomia e vendit është duke u stabilizuar dhe u bëri thirrje ligjvënësve që të qëndrojnë të bashkuar dhe të mos mbjellin panik rreth kërcënimit të ofensivës ushtarake ruse.

SHPËRNDAJE