albbbserbbBeograd -Sipas njoftimeve me te fundit ter meidave serbe, eshte “identifikuar”  (ne baze te gjurmeve te gishtave) se shqiptari me emrin Islam Shabani më 1 shkurt 1996 ka vrare shefin e SUP te Begoradit Dragan Radishic me 18 plumba ne kokë ne Beograd para 20 vitesh, transmeton agejncia  e lajmeve “Presheva jonë”

Mediat serbe kanë shkruar se kanë zbuluar vrasjen e një inspektori të policisë në vitin 1996 në Beograd.

Sipas tyre, autori i vrasjes së kryer para 20 viteve është shqiptari Islam Shabani, i cili më 1 shkurt 1996 kishte vrarë shefin e SPB-së së Beogradit, Dragan Radishiç.

Portali Presheva Jonë transmeton lajmin e medieve serbe duke theksuar se Shabani kishte shtënë me 18 plumba në kokë. Policia serbe ka theksuar se kjo vrasje ishte e porositur dhe se vrasësi më pas ka ikur në Irak,ku edhe më tej jeton.

 

SHPËRNDAJE