Woody Allen ka bërë të ditur në mars se do të fillojë xhirimet për filmin e tij të ri gjatë kësaj vere, në Romë.

Regjisori amerikan, përveç Penelope Cruz, do të përfshijë në kastin e këtij filmi edhe Jesse Eisenberg, protagonistin e The Social Network.

Gjithashtu, do të jenë pjesë e këtij projekti edhe Alec Baldwin dhe Ellen Page.

Allen vazhdo të mbajë sekret shumë detaje të filmit që do të xhirojë në Romë, duke përfshirë këtu edhe titullin e tij.

SHPËRNDAJE