Organizata Botërore e Shëndetësisë (OBSH) ka fajësuar kompanitë farmaceutike dhe rregullatorët e kësaj industrie për vonesat në shpërndarjen e vaksinës kundër gripit të derrave në vendet e varfra.

OBSH-ja kordinoi shpërndarjen e 78 milionë dozave të vaksinave në 77 shtete, përfshi Bangladeshin, Kubën, Korenë e Veriut dhe Zimbaven.

Organizata Botërore e Shëndetësisë (OBSH) ka fajësuar kompanitë farmaceutike dhe rregullatorët e kësaj industrie për vonesat në shpërndarjen e vaksinës kundër gripit të derrave në vendet e varfra.

OBSH-ja kordinoi shpërndarjen e 78 milionë dozave të vaksinave në 77 shtete, përfshi Bangladeshin, Kubën, Korenë e Veriut dhe Zimbaven.

SHPËRNDAJE