Beograd, 28 shkurt  -Presidenti serb Aleksandar Vuçiç i tha RTS se, kur është fjala për Kosovën, ne po luajmë një lojë të shahut pa zonja dhe topa, dhe po përpiqemi të nxjerrim pat!, transmerton agjencia e lajmeve “Presheva Jonë”

Ai thotë se është gati të dëgjojë kritikat, por është e rëndësishme të gjendet një zgjidhje kompromisi …

 

Vucic: Është e rëndësishme se çfarë ofron dikush

Aleksandar Vuçiç tha se ai ishte i ekspozuar ndaj akuzave dhe fyerjeve të ndryshme gjatë ditëve të fundit, por se ai po bën punën e tij në mënyrë të drejtë dhe të përgjegjshme dhe se është e rëndësishme që njerëzit të dëgjojnë atë që dikush ofron para zgjedhjeve të Beogradit.

Vuçiç i tha RTS se kishte dëgjuar gjate 15 ditëve te  fundit se ai ishte një vrasës, një kriminel dhe ka shtatë shtëpi, por që prona e familjes Vuçiç jo vetëm që nuk u rrit në pesë vitet e fundit, por u ul.

SHPËRNDAJE