pppovvvNov Sad, 17 qershor  -Luka Popov (60) është gjetur i vdekur në shtëpinë e tij në Krusta te Vojovidinës , ka konfirmuar Shoqatës së Gazetarëve të Vojvodinës, njofton agjencia  e lajmeve “Presheva Jonë”

Kjo organizatë kërkon nga policia dhe prokuroria që menjëherë të zbulojë rrethanat e incidentit. DNV (SHGV) pyet policisë dhe prokurorëve “të hedhë urgjentisht dritë mbi rrethanat e vdekjes së Alexander Popov. mesohet se gazetari vojoviodnas ka qene mjaft kritika ndaj autortive te Beogrdait dhe Serbisë.

Një konfirmim zyrtar nga policia se Popov u vra dhe se hetimi është në vazhdim e sipër, dhe se trupi i tij të jetë në mëngjesin e autopsisë në Novi Sad. “Hetimet e policisë në vendin e ngjarjes është në vazhdim”, kane thënë në MPB.

 

SHPËRNDAJE