z-207Bernë, 17 qershor  -Kryeminisitrit i  Serbisë Aleksandar Vucic,  ne fillim te javes se ardhshme do te vizitoje Zvicren.   Gjate kesaj vizite te parit të qeverise serbe Vucici ne Berne diten e marte (17 qershor ) ne oret e pasdites (17:30) do të takohet me presidentin e Konfederates zvicerane Johann N. Schneider Ammann njofton agjencia e lajmeve “Presheva jonë” ne Zvicer duke ju referaur burimeve nga minsitria e jashtme ne Berne (DFAE).

 

Sipas autoriteteve  zvicerane qellimi i kesaj vzite e Vucicit ne Zvicer eshte zgjerimi i bashkepunimit mes dy vendeve Zvicer-Serbi ku pritet te biswedohet për cesgztje eknomike dhe migracon dhe luften e perbashket mes yd evdneve kuder rkimit te organizuar. me kete rasz prite tr nernshkruhet idsa marrëveshje. Do theksuar se kjo eshte here e trete qe Vucic viziton Zvicren ne cilesine e kryeministrit.

 

SHPËRNDAJE