emiugreePreshevë, 21 nentor  -Emigranti Safi Gorit  (26) nga emigranti eshte sulmuar dhe eshte vrare sot rreth ores 15 ne qender te kyreqyteti serb ne Beograd, njfton agejncia  elajemeve “Presheva Jonë”. Kete ngajrje tragjike dhe rastine viktimes mediat serbe e japin si grindje mes emigrantëve. Ky eshte emigranti i tretë me radhe qe mbytet ne Serbi ne rretha ne panjohura

Siq meohopeht në kete peleshje mes azilkërkuesve janë plagosur dy persona të tjerë të cilët janë derguae në Qendrën Emergjente dhe policia, nën dyshimin se kanë marrë pjesë në këtë konflikt, arrestoi pesë shtetas të huaj.
Siç kemi eshte mësuar nga dëshmitarët okularë, emigrantët breshër filloi në cep te Beogradit pas hotelit “Moskva” ku gjendehsin t egrumbulluar dhjeta te rinje.emiggg

 

SHPËRNDAJE