Fusillade à bex dimanche 6 novembre 2016Bex (VD), 6 nentor  -Nga një bastisje e policisë në Zvicrën perëndimore, natën e mbrëmshme rreth ores 22-20 një person është vrarë, njofton agjcncia e lajmeve “Presheva Jonë” nga Zv icra duke ju referuar burimeve policore kantonale.

 

Ngjarja ka nodhur në Chablex (VD) i cili aksion policor eshte njekur edhe nga banorete lokal te rajonit. Banorët kanë parë shumë forca policore, ambulanca dhe një helikopter. Eshte mesuar se vitkima  (27) eshte nje shtetas i Kongos. Arsyet e bastisjes dhe vrasjes akoma mbeten të paqarta.

Njeriu doli i armatosur me një thikë kuzhine, në drejtimin e policisë në shkallët te banimit te tij. Policia e Chablais ka përdorur armën e tij të shërbimit, duke gjuajtur disa herë në drejtim të sulmuesit. Njeri i plagosur është marrë menjëherë në nga policët i cili ehste derguar në spital

 

 

SHPËRNDAJE