ldkkddd“Votmi i patronit te PDK-së për kyretarf të Kosovës ka zgenjyer diapsorne shiptayre, ne vecanti anetaret e LDK-së ne Zvicer e gjetiu.  Nuk e meriton LDK-ja ket nderskamëz që po ia bëjn argatët Ises dhe Hashës.” ka shrkuar ne fb e tij ka shkruar prof. Agim Fejza, anetar  i kryeisse se LDK-së ne Zvicër, transmeotn agjencia e lajemeve “Presheva Jonë”

 

LDK në Zvicër dëshpruar me fatin e LDK-së..

Sipas prof. Fejzi, 23 marsi i vitit 1989, ishte ditë të rend për Kosoven! Vetem kjo dita e sotme 26 shkurt 2016, nuk ka shum dallim prej asaj. Siq jemi deshmitar sikur paar dy deceniesh edhe te premten e kaluar u pa ne Prishtine se si votohen bijte e PDK-së beheshin ne tytat e  frocave te medha perreth kuve dit , ne amsa te jashtzakonshme, qe fyen e shtrine per toke jo vetem arkitektin e pamavresise se Kosovës, presidentin historik Rugova por edhe LDK-në.
“Turp, Turp për deputetët e LDK-ës, ky eshte fundi i tyre por kam friken se do të ket pasoja të rënda për të ardhmen e subjektit qe i takoj. Nuk e meriton LDK-ja ket nderskamëz që po ia bëjn argatët Ises dhe Hashës. LDK i beri ball të gjitha stuhive të shovinizmit Millosheviqian kurse goditjen me të rend e morri mu prej vetvehtes…” ka shkruar prof. Agim Fejza, anetgar  kyreisse se LDK-së ne Zvicër.

 

Do perkujtuar se  njëzetegjashtë vjet më parë, më 23 mars 1989, kur dita kur edhe ajri ishte i ngrirë, Kosova po përjetonte një nga momentet më të rënda të historisë së saj: pushtetin sundues të Serbisë në sistemin politik të ish-Jugosllavisë dhe pushtimin klasik të Kosovës. Në këtë ditë të rënd, disa delegatë të Kosovës patën guximin t’i thonë jo politikës nacionaliste të Kasapit të Ballkanit – Sllobodan Millosheviq.

SHPËRNDAJE