20160503145849227646Kryetari i Federatës së Futbollit, Fadil Vokrri në konferencë për media të organizuar pas pranimit në UEFA ka thënë se nuk ka shumë diferencë me shtetet e rajonit, përeç Kroacisë që është nivel më të lartë, dhe ndoshta Serbisë.

Por, ka theksuar se janë bërë parapërgatitjet për të garuar në nivel ndërkombëtarë, përkundër që duhet kohë për të arritur në nivel të kënaqshëm, raporton Koha.net.

“Sigurisht se janë marr paraysh zhvillimit në rajon, por përveç Kroacisë dhe ndoshta Serbisë që kanë një nivel më të lartë me të tjerat nuk kemi shumë diferencë”, është shprehur Vokrri.

SHPËRNDAJE