Vlera e gjigantit amerikan të kompjuterëve Apple ka arritur 500 miliardë dollarë. Të mërkurën, aksionet janë rritur për 7.03 për qind, duke çuar kapitalin e tregut të kompanisë në afro 506 miliardë dollarë.

Apple është korporata e gjashtë amerikane që arrin 500-miliardëshin dhe e vetmja që është kaq e vlefshme në çmimet aktuale.

SHPËRNDAJE