Vida Guerra, 37 vjeçarja kubaneze është modele dhe këngëtare, ndërsa gjithmonë është prezentë në revistat e meshkujve. Nga anketat e shumë revistave, meshkujt e kanë zgjedhur Vida-n si femra me prapanicë më të bukur në botë. Besojmë se edhe ju pajtoheni.

Nga anketat e shumë revistave, meshkujt e kanë zgjedhur Vida-n si femra me prapanicë më të bukur në botë. Besojmë se edhe ju pajtoheni. Ju sjell disa foto për të krijuar mendimin tuaj.

Shumica e femrave kanë sukses në shoubiznes për shkak të fytyrave të bukura dhe trupit joshës, duke filluar nga sytë, xhoksi, vithet..prapanica.. Dhe ndër pjesët më të vlerësuarat nga ana e agjencise sone eshte aktorja e re kubaneze Vida Guerra..Po ju pajtoheni me përgjedhjen tonë. stilin tonë..apo keni ju ndonje stil të rpeferuar, bukrushe tjetër tek e cila ju ikë syri…Pra, ne ju propozojmë Vidan, ja edhe foto dhe videoja e saj qe nuk fshihe gjitha..fsheh prej krejt pak nga “territori i saj gjeografike”  të trupin esaj seksi, amgjeps me  janë gjinjtë dhe prapanicat, ndërsa ne këtë herë flasim për këtë të fundit, pra se cila ka prapanicën më të bukur në shoubiznes…VAZHDON përmes LIKE...[wp-like-locker]

Në një anketë në të cilën kanë marrë pjesë mbi 2 milionë persona dhe e cila është organizuar nga faqja e internetit “I-Online”, shumica e votave kanë shkruar për modelen Vida Guerra, e cila është pasuar nga Jessica Biel, Jessica Alba, Jennifer Lopez dhe Shakira në top-pesëshe, ndërsa në top-dhjetëshe gjenden edhe Beyonce, Charisma Carpenter, Evangeline Lilly, Brittany Daniel dhe Kim Kardashian

Vida Guerra

Nuk ka aspak dyshim në përsosmërinë e prapanicës së bukuroshes Vida Guerra, pasi ajo tashmë disa herë ka fituar titullin e femrës me prapanicën më të bukur në botë.

Dhe pikërisht ky fakt, i siguron asaj punë të pandërprerë si në revista të ndryshme, ashtu edhe në videoklipe muzikore.

 

Prapanica më e bukur e botës

[/wp-like-locker]

Për cka Like ?…thjesht për mbrojtjen e  fëmijëve nga fotot, që nuk i takojnë  moshës (-18+)  së tyre.

Ju falemnderit për mirëkuptim !

REDAKSIA

SHPËRNDAJE