Veç një peizashi piktoresk një sy i pastërvitur nuk mund të vërejë asgjë më shumë. Në pamje të parë ju mund të shihni një shtëpi, një pemë, një gardh po kurrësesi nuk mund të dalloni 4 kafshë pa u fokusuar në fotografi.

Në fotografinë e mëposhtme fshihen 4 kafshë

 

1. Lepuri

2. Foka

3. Majmuni

4. Gomari

Testoni aftësitë e perceptimit vizual dhe klikoni në faqen e dytë për të parë ku fshihen kafshët

SHPËRNDAJE