Aksionet e arrestimeve të pjesëtarëve të UÇK-së nga Policia e EULEX-it nën urdhrat e Gjykatës Speciale po krahasohen me ato të Policisë Serbisë që i kryente në Kosovë para dhe gjatë luftës së fundit.

 

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=3072141416365459&id=1843621365884143&sfnsn=mo&extid=QUjloXIkE8Sy66bD

 

Në rrjete sociale kanë filluar të qarkullojnë video krahasuese të aksioneve të Policisë serbe me aksionet e Policisë së EULEX-it në Kosovë, duke parashtruar edhe pyetjen “Pse”.

SHPËRNDAJE