remoooMuharrem (Remo) Ahmeti nga Mitrovica, dje minatori më i ri i Trepçës sot patron i Restaurantit-Pizzeri “Chez Remo”. Ai kete retaaurant buze liqentit e Gjenevës disa metra afer bustit te Skenderbeut  bashke me  tre vëllezerit e tij: Sinani, Asllani dhe Alani per cdo dite ushqejne qindra zviceran me specialitete te larmishme ushimore duke shërbyer ata me buzëqeshje, korrekt dhe me  profesinalizëm.

 

Remo Ahmeti shef i Resaturantit-Pizzeri “Chez Remo”. shpjegon per agjencinë e lajmeve “Presheva jonë” se “sa isha ne Kosove edhe pse ishe i ri ne moshe, kurre nuk me ka shkuar mendja ta lë Mitrovicen time. Por, jeten gjithëhere nuk mud ta drejtosh vetem, nganjëhere edhe te imponohet deshte s’deshte. Ndodhi si ndodhi edhe ne sikur shume shqiptar u desht t ja kthejm shpinden padashje vendlindjes per nje jetë, per nje perspektive me te mire, bile për fëmijët tanë..”   thote Remo Ahmeti i cili per nje moment e ndërpete biseden me ne, per të rrespetkuar dhe pritur klientet, mysfiret me buzëqeshje dhe me pershëndetje ne tri gjuhë: Bonjur, Buongiorno dhe Guten Tag !..

Nga kjo vizite tek restauranti «Cher Remo » mesua se nga duart e shqiptarit ne Mitrovica Sinan Ahmetit, kuzhinierit te rersauratntit «Chez Remo»  ne Gjenevë ushqehen me bukë dhe specilialitete mbi 100 mije zviceran ne vit.

Per fund vëllezërit Ahmeti nga Mitrovica ne Gjenevë Urojnë Diten e Flamurit gjithe shiptareve deri në Preshevë!remooof11

SHPËRNDAJE