Tokio, 7 dhjetor  – Quhej Pusuke dhe kishte hyrë në rekordin Guinnes si qeni më jetëgjatë në botë.

Por, dje ai ka marrë frymë për herë të fundit para se të shuhej në moshën 26 vjeçare, në shtëpinë e tij në Japoninë lindore.

“Jam shumë i trishtuar. Mendoj se ka vdekur për shkaqe naturale”, i tha medieve lokale, pronari i qenit, Yumiko Shinohara, transmeton Noa.

Ngordh qeni më i moshuar në botë

Tokio, 7 dhjetor  – Quhej Pusuke dhe kishte hyrë në rekordin Guinnes si qeni më jetëgjatë në botë.

Por, dje ai ka marrë frymë për herë të fundit para se të shuhej në moshën 26 vjeçare, në shtëpinë e tij në Japoninë lindore.

“Jam shumë i trishtuar. Mendoj se ka vdekur për shkaqe naturale”, i tha medieve lokale, pronari i qenit, Yumiko Shinohara, transmeton Noa.

Tokio, 7 dhjetor  – Quhej Pusuke dhe kishte hyrë në rekordin Guinnes si qeni më jetëgjatë në botë.

Por, dje ai ka marrë frymë për herë të fundit para se të shuhej në moshën 26 vjeçare, në shtëpinë e tij në Japoninë lindore.

“Jam shumë i trishtuar. Mendoj se ka vdekur për shkaqe naturale”, i tha medieve lokale, pronari i qenit, Yumiko Shinohara, transmeton Noa.

SHPËRNDAJE