Kryesia e komunës së Preshevës e prirë nga kryetari i Komunës së Preshevës Ragmi Mustafa tok me disa  anëtarë të Këshillit Komunal, sot në orët e paraditës kanë bërë një turne disa nga qendrat  projekteuese që janë në përfundim e sipë, njofton zyra e kabinetit të kyretarit Mustafa.

Preshvë, 8 dhjetor / AIK-Presheva Jonë

Në epiqendër  të kesaj vizite të sotme ka qenë terreni për nevojat e fakulteteve  në ambientet e Shtëpisë së Kulturës dhe në lokalet  e mëhershme të RTV Presheva. Përkundër keqësimit të motit, projketet e parapara të kyrehesihin  në fund të këtij viti, tashmë ato janë në proecesin e siper të përfundimit

Për shembull ish-lokalet e RTV Presheva, tashmë do të përdoren nga zyra e të rinjëve dhe 3-4 zyra tjera për nevoja të sigurimeve shëndetësore, ku tash e tutje qytetarët tanë  vërtetimin e librezave dhe sherbime tjera administrative shëndetsore do të mund te kyrejnë në Preshevë, e jo sikur deri djenë Stacionin Hekurudhor në “Tasjan”.

Në kuadër të vizitave të kyretarit Mustafa janë përfshirë edhe disa projekte tjera si çerdhja e fëmijëve në fshatin Ashanë, salla e edukatës fizike në gjimnazin “Skënderbeu”,  pastaj ndërtimi i murit rreth e përcark të stadiumit të qytetit në Preshevë, asfaltimin e rrugës të fshatit Raincë, dy projekte në fshatin Miratoc, ndërtimi i një rrugice dhe shtratin e lumit…

SHPËRNDAJE