Një deklaratë e shkrimtarit Ismail Kadare, bëri bujë i cili doli duke e mbështetur Albin Kurtin.
Por në fakt deklarata e cila po shpërndahet me të madhe nga përkrahës të Albin Kurtit, nuk ekziston askund, në asnjë intervistë të Kadares e në asnjë shkrim të tij.
Është bërë një manipulim i llojit të tillë nga përkrahës të Albin Kurtit, njofton Gazeta NewBorn.
Kjo nuk është hera e parë që ne emër të figurave publike dhe personave të tjerë bëhen manipulime. Edhe u raportua se kishte manipulime me flet-pagesa prej 120 mijë euro të një familje kosovare se kinse i dërgoj para në fondin Kurti.

SHPËRNDAJE