Preshevë, 13 qershor -Kjo “Presheva Jonë” e dime se eshte agejnci  lajmesh e jo “evlia”. Themi keshtu se koheve te fundit si shpesh eshet kah ja “qellon”. Jo kujtohet shkrimi i agjencise se lajmeve “Presheva jonë” ne mars,  i titulluar:  “Operacioni “fshesa” vazhdon në Luginën e Preshevës. Pas Shqiperim Arifit radhën e ka Xhelal Mehmeti, Jonuz Musliu..”

 

Jonuz Musliu me ja hiq shkallën. Njeri eshte ne shenjster sa nga Beogradi po aq nga Presheva!

Kete titull po e dshmon pas shkarkimit, largimit te Xhelal Mehmetit (nga fshati Miratoc) nga gjitha fuksionet e tij në POV-ne e  Preshevës.  Duket se Shqiperim Arfi e ngrehu këmbën zhag…Pas Xhelalit litari po ja pergatisin edhe liderit te Lugines se Presheves Jonuz Musliut (nga fashit Koncul)  kyretar i KKSH-së, njëherit ish-drejtor politik i SHP te UCPMB-së. Mbewte dita s ekurr do taj heqin shkallën.

Lëvizjes së Progresit Demokratik (LPD) nga Bujanoci në profilin e saj zyrtar të rrjeteve sociale ka shkruar për presionin që po i bëhet partisë dhe shfit te saj Jonuz Musliun për ta larguar atë nga vetqeverisja lokale.

LPD shkruan se presioni po bëhet nga Beogradi, mirëpo sipas tyre edhe pse ka presione, ata nuk do të shuhen nga çfardo qoftë presioni ai.

“Vazhdon presioni nga Beogradi për ta hequr Jonuz Musliun e LPD-në nga qeverisja lokale në Bujanoc.
LPD-në, nuk mund ta shuani, çfarëdo presioni qoftë ai, e nga kush do qoftë ai.
Do të jemi këtu deri sa të ketë shqiptarë, e me shqiptarë do të jetë gjithmonë ky vend.” shkruan LPD

Résultat de recherche d'images pour "jonuz musliu mediat serbe ucpmb"

SHPËRNDAJE