(AIK-Presheva Jone)

 

Më në fund në familjen presidenciale ka një fejesë zyrtare e tradicionale. Bamir e Teuta Topi e kanë shpallur publikisht fejesën e vajzës së tyre të madhe Nada, me djaloshin 25 vjeçar që i ka rrëmbyer zemrën vajzës së Presidentit të Republikës. Ai quhet Gurten Papuli, dhe për mediat rozë, nuk është aq i panjohur. Shpeshherë paparacët e kanë kapur Nadën me të dashurin e saj në ambiente publike, por asnjëherë nuk ishte pranuar nga familja presidenciale një fejesë për vajzën e madhe të presidentit. Në fakt, duket se babai president, kishte vendosur që vajza në fillim të mbaronte studimet e juridikut.

Nada jo vetëm përfundoi me sukses, por u vlerësua me medaljen e artë nga fakulteti. Sot ajo punon në Bankën e Shqipërisë, në zyrën juridike, si një juriste shumë e zonja, pasi ka aplikuar dhe ka fituar në pozicionin që ka

SHPËRNDAJE