Këtu lart, sic po i shfini  ju kemi prezentuar tri oficere të graduara me uniformë «transparente» saqë as syri s mund ta diktoj…Ne, nuk po ndalim sot tek uniformat e saj..por tek kjo sexi-akademi ushtarke dhe kishim pasur dëshirë të dimë mendimin e juaj (dmth ata mbi 18 vjec, kur edhe fillon ubligimi në armatë) se ju psh. sikur të ishit ushtarë, cilën nga keto oficere kishin pasur dëshirë t ju printe në « frontë », manovra duke shkuar zhagza, në shpinde, nëpër dushk…në shërbim të atdheut, mbrojtes së kufijve të gadushullit ilirik…Ama kujdes, vetëm ushtar a ? jo ma shumë, ndryshe komanda do tju dënonte me nga tri ditë e tri netë juve edhe oficeren për thyrrje rregullash…Presim përgjigje..përgjigjia më mirë do të shpërblehet nga ne me « dënim » jo vetëm tri dite, por me 30 netë..me keqardhje, duhet vuajtur, denimi, denim…

SHPËRNDAJE