Nje djale dhe nje vajzë në peronë duke pritur trenin që  po udhetonin ne te njejtin relacion, nga Ferizaji për në Krujë.. per nje moment udhëtarja i drejtohet djalit: A e di se japonezët jane ata qe e zgjasin me shumë aktin seksual , që arabët e kanë më të gjatë dhe qe doktorat janë më të kujdesshëm me femrat. Djali i pergjigjet jo, nuk ekam ditur ketë qe besa. Mirë, thotë vajza le te prezantohemi ,une jam Sofija. Po ju ?
Djali pergjigjet: Unë jam Doktor Mohamed Kawasaki …

SHPËRNDAJE