Këngëtarja shkupjane Altuna Seldiu ka pasur pak kohë për të pushur në Mavrovë të Maqedonisë, ndërsa e shohim këtë foto shumë provokuese që e kishte publikuar në Facebookun e saj, sipër menaxherit të saj Jellmaz Dervishit. Dihet se Tuna tashmë po e pret videon e saj të re, që pritet të lansohet sa më parë, ndërsa në këto momente pushimi, mësuam se ka qenë edhe këngëtarja tjetër me ta, Big Mama. Tuna është një mike shumë e mirë dhe jo e dashur, siç flitej më parë me menaxherin e saj.

SHPËRNDAJE