Nuk e ka për herë të parë zhveshjen për të promovuar veten, por reklama e fundit e Rihanna është në qendër të Nju Jorkut duke tërhequr vëmendjen e të gjithë Times Square. Pamja tregon këngëtaren me flokë të kuqe duke mbuluar pjesët intime me krahë. Reklama është për parfumin e saj që quhet Rebelle.Duke folur për aromën e tij, në një deklaratë të kohëve të fundit, Rihanna theksoi: “Është për fuqinë e femrave. Është një fragrancë shumë femërore dhe romantike, por në të njëjtën kohë edhe sfiduese.”

SHPËRNDAJE