Aksidenti hekurudhor, që ndodhi sot në Mali Zvornik, kufi te Srbisë me “Srpska Republika”  24 njerëz u plagosën. Treni ishte io mbushur me plote nejrez perkrahes te trenit “Kosova eshtë Serbi” kane kërkuar ndihme ne spitalet e aferta, njofton agjencia e lajmeve “Presheva Jonë”
Aksidenti ndodhi kur një tren mallrash goditi një autobus në një kalim hekurudhor në fshatin Brasini në Mali Zvornik.

Infrastruktura e Hekurudhave të Serbisë njoftoi se, sipas informatave fillestare, shoferët e trenave kanë vepruar me të gjitha rregullat e trafikut.

Në skenën e aksidentit, përveç komisionit të përbashkët “infrastrukturës së hekurudhave të Serbisë” dhe “Serbia Karga”, Komisioni ka ardhur nga Republika e serbe, dhe më shumë detaje do të dihet pas përfundimit të hetimit. Trafiku,  pas ketij aksidenti që ndodhi sot ne oret e para dites në pjesën e rrugës nga Loznica në Zvornik është normalizuar rreth 15 orë.

SHPËRNDAJE