Një foto e realizuar nga fotografi i njohur kosovar, Hazir Reka, është bërë lajm për shumë media ndërkombëtare, e në veçanti për përdoruesit e rrjeteve sociale. Ka kohe qe emri Kosove nuk eshte permendur apo sjhkruar ne mediat boterore, para murit serbe dhe vizites se shefit te NATO-s ne Prishtnë.

Aq shume eshte pulbikuar ne mediat boterore sa mund t ethuhet se kjo Lopë  ka sensinlzuar me shume emrine  Kosovës dhe dket se  po lobon për Kosovën më mire dhe em shume  se sa ministri i Thacit, Enver Hoxhaj, ka shkreuar agjencia e lajmeve “Presheva Jonë”

 

Një foto e realizuar nga fotografi i njohur kosovar, Hazir Reka (dhënder i Preshvës)  është bërë lajm për shumë media ndërkombëtare, e në veçanti për përdoruesit e rrjeteve sociale

Foto ku shihet lopa e mbuluar me një batanie, ka përshkruar motin me temperatura shumë të ulëta që për më shumë se një muaj kanë mbretëruar në rajon.

SHPËRNDAJE