TREBINJË, 16 prill  – Departamenti i Policisë dhe Policisë së Stacionit Trebinje kane njftura sot se në fushën e Lastva janë arrestuar dy persona të nacionalitetit shqiptar, transmeton agjencia e lajmeve “Presheva jonë”

Këta janë  S.M dhe  H.L të cilët i janë dorëzuar Policisë Kufitare e Bosnjës dhe Hercegovinës.

Këta njerëz kanë kaluar ilegalisht kufirin me Malin e Zi, Bosnjë e Hercegovinë. Është pohuar se shqiptarët thonë se ata janë duke përdorur rrugët ilegale përmes Kroacisë dhe Bosnjë dhe Hercegovinë kishte për qëllim për të lëvizur në Itali, u konfirmua nga administrata e Policisë Trebinjë.

SHPËRNDAJE