Burimet e agjencisë “Presheva jonë” kanë mësuar se viktimat  e ketij aksidenti tragjik që po udhtonin me AudiA4, janë: Fehmi Fetahu dhe  Osman Osmani dhe Besim Fetahi
Preshevë, 25 janar/AIK-Presheva jonë
Sot në orët e hershme të mëngjesit kla ndodhur një aksident tragjik në autostardën Preshvë-Shkup ku kanë humbur tre shqiptarë nga Tetova, shtetas të Maqedonisë, njofton agjencia informative “Presheva jonë”
Burimet e agjencisë në fjalë po ashtu kanë mësuar se viktimat  e ketij aksidenti tragjik që po udhtonin me AudiA4, janë: Fehmi Fetahu dhe  Osman Osmani dhe Besim Fetahi.
SHPËRNDAJE