Filmi “Transformers 3: Dark of the Moon”, me regji të Michael Bay, ka kaluar 1 miliard dollarë fitime në rang botëror.

Lajmin e ka bërë të ditur sot kompania Paramount Pictures, sipas të cilës filmi ka arkëtuar 338 milionë dollarë në SHBA dhe 663 në pjesën tjetër të botës.

Mësohet se filmi në fjalë është i pari që ka kaluarë këtë shifër në të gjithë historinë pothuajse 99-vjecare të Paramount Pictures.

Filmi tjetër që këtë sezon ka kaluar shifrën prej 1 miliard dollarësh është “Harry Potter and dhe Deathly Hallows II”, i lancuar nga Warner Bros.

SHPËRNDAJE